Bedrijfsuitje bij Adventure Golf en Brasserie Het Pakhuis

Adventure Golf in Roermond is de perfecte locatie voor een gezellig bedrijfsuitje in Roermond. Met teams van maximaal zes personen gaat u de uitdaging aan op dé indoor midgetgolfsensatie van Roermond.

Zet u schrap voor Adventure Golf! 
U volgt het parcours van 16 spectaculaire midgetgolfbanen, langs uitvindingen, kunstwerken, circusartiesten en een grandioos glow-in-the-dark goochelspektakel.Ontdek wie van uw collega's een verborgen midgetgolf-talent heeft. Wie lukt het om een hole-in-one te slaan? Zet uw schrap voor spanning en avontuur met het hele bedrijf! 

Heerlijk etentje bij Brasserie Het Pakhuis
Het bedrijfsuitje bij Adventure Golf is helemaal compleet met een smakelijk diner in Brasserie Het Pakhuis. Na het midgetgolven neemt u plaats in de knusse brasserie, waar u sfeervol met collega’s kunt genieten van diverse heerlijke gerechten.Dit bedrijfsuitje kan gereserveerd worden voor groepen van maximaal 100 personen. Uiteraard zijn kleine groepen ook van harte welkom!

PuurMuur, puur entertainment
PuurMuur maakt van uw bedrijfsuitje bij Het Pakhuis een beleving die niemand zal vergeten (www.puurmuur.nl). Ruim 20 jaar ervaring staan ervoor garant dat uw wensen worden omgezet in een dynamisch en alles omvattend evenement op maat.

Goochelaar Leonard
Bent u op zoek naar extra entertainment tijdens het bedrijfsuitje? Boek dan een wervelende goochelshow van goochelaar Leonard (www.leonardillusions.com). De perfecte combinatie van Adventure Golf, een diner bij Brasserie Het Pakhuis en de show van goochelaar Leonard zorgt voor een onvergetelijk bedrijfsuitje voor al uw collega's.

Voor meer informatie over bedrijfsuitjes bij Adventure Golf en Brasserie Het Pakhuis kunt u vrijblijvend met ons contact opnemen. 


» contactHet is ook mogelijk om Adventure Golf te combineren met een diner bij Schnitzelparadies. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een bedrijfsuitje dat aansluit bij uw wensen.

Share |